Visita Security Forum

Security Forum és la trobada anual de referència del sector de la seguretat. En la passada edició la trobada va superar totes les seves expectatives amb l’assistència de més de 7.000 visitants, 452 congressistes i més de 250 marques representades amb 65 expositors directes en una superfície de més de 3.500 m2 d’exposició.

Descomptes en transports i allotjament

Security Forum i Renfe faciliten el trasllat a Barcelona els dies de l’esdeveniment proporcionant un 30% de descompte en tots els bitllets de tren amb destinació Barcelona que s’adquireixin per viatjar en el període de celebració de Security Forum. Aquest descompte s’aplicarà en tarifes estàndard, no en tarifes promocionals.

Pròximament disponibles condicions i enllaç per a la compra de bitllets.

App Oficial Security Forum

Instal·la gratis nostra aplicació oficial de Security Forum i rep totes les novetats de l’esdeveniment a l’instant.

Información práctica

  • CCIB. Centre de Convencions Internacional de Barcelona. Plaça de Willy Brandt, 11-14 – 08019 – Barcelona.
    Entrada per accés “A”. Des plaça de Llevant per zona de vianants (al costat de Plaça Leonardo da Vinci)
  • info@securityforum.es
  • 10:00h a 18:30 h
  • 28 i 29 de maig de 2019.
  • +34 914 768 000

Mapa de la ubicación

Empty. Edit page to add content here.

Com Arribar

L’Aeroport Internacional de Barcelona El Prat està situat a 13km al sud-est de Barcelona i a 20 km del CCIB.

El servei d’autobús entre l’aeroport i el centre de Barcelona (Plaça Catalunya) queda cobert de 6:00 a 1:00 (direcció Barcelona) i de 5:30 a 00:15 (direcció aeroport) tots els dies. La freqüència de pas dels autobusos és d’un cada 10-12 minuts i el trajecte dura 30 minuts. Al costat de Plaça Catalunya es troba l’estació Urquinaona de la línia groga (línia 4) del metro, línia que condueix directament al CCIB (estació Maresme-Fòrum). Tel. +34 934 156 020.

Per accedir amb metro al CCIB des de l’Aeroport de Barcelona haurà de prendre la línia L9Sud en direcció a Zona Universitària per, posteriorment, agafar la línia verda (L3) i fer transbord a l’estació Passeig de Gràcia i agafar la línia groga (L4) que condueix directament al CCIB (estació Maresme-Fòrum).

El servei de trens entre l’aeroport i el centre de la ciutat (Passeig de Gràcia) queda cobert entre les 06:08 i les 23:08 (direcció Barcelona) i entre les 05:28 i 23:02 (direcció aeroport). La freqüència de trens és d’un cada mitja hora i el trajecte dura 25 minuts. Des de l’estació de tren de Passeig de Gràcia s’accedeix a la línia groga (línia 4) del metro de Barcelona. L’estació més propera al CCIB és Maresme-Fòrum.
Tel. +34 902 240 202

COTXE

L’autovia C-31 connecta directament l’aeroport amb Barcelona. Per entrar a la ciutat es pot prendre la Gran Via o l’Avinguda Diagonal, que són els accessos més directes al centre de la ciutat, i la Ronda de Dalt i Ronda del Litoral, que envolten la ciutat. La manera més directa d’arribar al CCIB és a través de la sortida 24 de la Ronda del Litoral. El temps estimat de trajecte és d’uns 30 minuts depenent del trànsit.
En cas d’accedir al CCIB amb cotxe des del centre de la ciutat, la millor opció és creuar la ciutat seguint l’Avinguda Diagonal fins al final de la mateixa.
En caso de acceder al CCIB en coche desde el centro de la ciudad, la mejor opción es cruzar la ciudad siguiendo la Avenida Diagonal hasta el final de la misma.

PARKING

Als voltants del CCIB hi 5000 places de Pàrquing en un radi de 500 metres.

  • Aparcament Centre Comercial Diagonal Mar (4250 places) Entrada per Ronda Litoral, sortida 24, o per carrer Josep Pla.
Si ho desitja descarregui el mapa de localització

 

TRANSPORT PÚBLIC

A l’CCIB s’accedeix amb metro (estació Maresme-Fòrum de la línia groga-L4), autobús (línies 7, 36, 41, 43 i 141) i Trambesòs (estació Fòrum). Tots aquests mitjans de transport es troben a molt pocs minuts a peu del CCIB.