Security Forum redobla la seva aposta com a cita de referència en innovació

Security Forum 2018 ja trepitja els tacs de sortida. La sisena edició de l’esdeveniment, cita assenyalada en vermell en el calendari del sector de Seguretat, se celebrarà els dies 30 i 31 de maig al CCIB de Barcelona amb l’atractiu d’assumir un nou repte: reforçar la seva condició de referent en innovació i tecnologi . I ho farà doblant la seva aposta en sumar dos nous sectors: Contact Center i Hoteleria. Aquestes dues àrees professionals de Graó, empresa que organitza l’esdeveniment, comptaran amb sengles congressos i àrees d’exposició.

D’aquesta manera, les empreses de l’àmbit de seguretat podran descobrir les últimes innovacions en atenció i experiència de client alhora que estableixen sinergies amb negocis hotelers i proveïdors de tecnologia especialitzats en gestió i màrqueting.

Security Forum va tancar el 2017 la millor edició de la seva història. Així ho van avalar les dades: 6.700 assistents professionals a la zona d’exposició, el que va suposar un increment del 12% respecte a 2016, i un rècord absolut en els seus cinc anys d’història, així com 65 expositors directes i més de 350 congressistes.

El claim d’aquest any serà «Seguretat amb perspectiva», un concepte que sintetitza l’esperit genuïnament dinàmic i singular de Security Forum. Un fòrum on sector i indústria es donen la mà per definir junts les tendències de futur.