Premis Security Forum

Ja es poden enviar candidatures a la VII edició dels premis Security Forum, que promouen i potencien la recerca, el desenvolupament i la innovació de la indústria de la seguretat a Espanya, a través del reconeixement als responsables de projectes actuals d’investigació en matèria de seguretat, i a aquells projectes de caràcter significatiu executats, que puguin ser model i aparador internacional de l’ampli potencial de la nostra indústria.  

En la categoria Premi SecurityForum I + D + I pot participar qualsevol membre o equip de investigació de departaments de universitats o escoles de negoci espanyoles i aquells investigadors o estudiants, els treballs de final de carrera o activitat investigadora no estigui lligada a cap activitat empresarial.

En el Premi Security Forum Millor Projecte de Seguretat realitzat a Espanya tindran dret a participar empreses que formin part del propi projecte i directors de Seguretat.

Els premiats tindran l’oportunitat de realitzar una presentació de el seu projecte durant la celebració de Security Forum 2019, i l’acte de lliurament de premis es realitzarà el 28 de maig durant un sopar-còctel.

La dotació dels premis serà:

Premi Security Forum I + D + I: –

Primer Premi: xec valorat en 3.000 euros + trofeu commemoratiu. – Finalista: Trofeu commemoratiu. • Premi Security Fòrum al Millor Projecte de Seguretat: –

Primer Premi: Trofeu commemoratiu. – Finalista: Trofeu conmerativo.

Les memòries han de ser rebudes abans del dia 29 de març de 2019.

La decisió del jurat es produirà abans del 30 d’abril.

Consulta aquí les bases de la convocatòria.

Consulta aquí el formulari de candidatura

Premis Security Forum