Oberta la convocatòria dels premis Security Forum per reconèixer la innovació en el sector

Security Forum 2018 ja ha obert la convocatòria, continuant amb la trajectòria ja marcada des de fa cinc anys, dels premis Security Forum, Uns guardons que pretenen promoure i potenciar la recerca, el desenvolupament i la innovació de la indústria de la seguretat a Espanya, a través del reconeixement als responsables de projectes actuals d’investigació en matèria de seguretat, ia aquells projectes de caràcter significatiu executats, que puguin ser model i aparador internacional de l’ampli potencial de la nostra indústria.

En la categoria Premi Security Forum R + D + I pot participar qualsevol membre o equip d’investigació de departaments d’universitats o escoles de negoci espanyoles i aquells investigadors o estudiants, els treballs de fi de carrera o activitat investigadora no estiguin lligats a cap activitat empresarial .

En el Premi Security Fòrum Millor Projecte de Seguretat realitzat a Espanya tindran dret a participar empreses que formin part del propi projecte i directors de Seguretat.

Presentació a Security Forum

Els premiats tindran l’oportunitat de realitzar una presentació del seu projecte durant la celebració de Security Forum 2018, i l’acte de lliurament de premis es farà el 30 de maig durant un sopar-còctel.
La dotació dels premis serà:
• Premi Security Forum R + D + I:
-Primer Premi: xec valorat en 3.000 euros + trofeu commemoratiu
Finalista: Trofeu commemoratiu.
• Premi Security Fòrum al Millor Projecte de Seguretat:
-Primer Premi: Trofeu commemoratiu.
Finalista: Trofeu conmerativo.

Les memòries han de ser rebudes abans del dia 30 de març de 2018. La decisió del jurat es produirà abans del 30 d’abril.

Per consultar les bases de participació, fes click en aquest enllaç.