Les estratègies per combatre les guerres del segle XXI, al Congrés de Security Forum

El concepte tradicional de guerra ha canviat. En l’àmbit de la seguretat geoestratègica ja no només es contemplen els conflictes bèl·lics convencionals, en els quals exèrcits regulars de dues o més nacions dirimeixen les seves diferències en el camp de batalla. Actualment, països i organitzacions han de comptar amb plans de contingència i prevenció per fer front a amenaces de la més diversa índole, com les alimentàries i les bacteriològiques, passant per les que afecten a la intel·ligència empresarial i la reputació corporativa. Totes elles amenacen la seguretat de persones i béns, i els seus riscos poden passar inadvertits si no es disposa dels controls necessaris per a detectar-los i neutralitzar-los. Aquesta nova realitat i les seves conseqüències s’abordaran dins el programa del Congrés Security Forum 2017, concretament a la taula debat ‘Les guerres del segle XXI’, que tindrà lloc el dia 17 de maig a partir de les 16.45 hores.

En ella, experts de primer nivell intercanviaran experiències i punts de vista que serveixin per dissenyar tant plans de prevenció com a mesures a adoptar davant d’aquest tipus de riscos des d’un enfocament eminentment pràctic.

A la taula debat seran presents Luis Serrano, director de l’Àrea de Crisi de Llorente i Conca; Javier Fuentes, director de Food Defense Solucions; Joaquín Baumela, director de Ibatech Tecnologia, i Javier Mollá, Regional Security Manager per International SOS i Control Risks.

Per assistir a aquesta taula debat ia la resta del programa del Congrés Security Forum, fes click aquí.