Els Expert Panels, parada obligada per estar al dia en innovació en seguretat

Un dels moments d’especial interès per als visitants a l’àrea d’exposició de Security Forum tornarà a ser els Expert Panels, un fòrum de debat on les empreses presentaran les últimes tendències en tecnologia i debatran amb els professionals sobre les possibilitats d’aplicació en l’entorn empresarial. Al llarg de les dues jornades, les companyies participants donaran a conèixer els seus més modernes solucions i productes mentre que responsables de forces de seguretat analitzaran temes de màxima actualitat per al sector.

La programació d’aquestes xerrades, d’uns 30 minuts de durada i l’accés és totalment gratuït i lliure, abastarà des de l’evolució de les radiocomunicacions en el sector industrial a l’adaptació d’instal·lacions existents als nous equips, passant per la vigilància policial del futur o les noves aplicacions de seguretat electrònica dins de l’ecosistema de l’empresa, entre altres temes.

A més de presentacions de companyies de seguretat, els cossos policials també tindran el seu espai. Així, el comissari del CNP Manuel Yanguas parlarà sobre convalidacions provisionals per a directors i caps de seguretat, mentre que el tinent coronel de la Guàrdia Civil Ramón Darder farà el mateix sobre la gestió dels projectes d’innovació i recerca de l’Institut Armat. Per la seva banda, Leticia Rodríguez, de Mossos d’Esquadra, presentarà la plataforma Open Data.
 

Per consultar el programa íntegre de l’expert panell, fer clic aquí