El secretari d’Estat de Seguretat inaugurarà Security Forum el 17 de maig

El secretari d’Estat de Seguretat, José Antonio Nieto, inaugurarà el proper 17 de maig a les 11 hores Security Forum 2017, l’esdeveniment més important de l’any en seguretat privada. La cita serà l’epicentre durant dues jornades de les últimes tendències del sector tant en la seva part de Congrés com en l’exposició comercial, en una V edició que serà clausurada pel conseller D’Interior, Jordi Jané, i que aspira a ser la més reeixida de la seva encara breu trajectòria.

Darrere d’aquest objectiu, Security Forum 2017 va camí de superar les xifres de l’edició de 2016, que va reunir prop de 6.000 visitants i 59 expositors a la fira i a 452 assistents a les conferències de Seguretat.

“View to Create” és el lema des del qual l’esdeveniment s’erigeix ​​en un marc enfocat a la creativitat i amb la vocació de servir de corretja de transmissió entre la indústria i el mercat.

Bona part de les empreses més rellevants de la indústria ja compten amb el seu espai en l’àrea d’exposició, que constituirà un aparador ideal per promoure les seves solucions i productes entre els principals actors del mercat.

Per a això, l’esdeveniment comptarà amb una àrea d’exposició amb zones específiques de CCTV, integració de sistemes, seguretat física, seguretat lògica, control d’accés, IP, entre d’altres.

Si vols assistir com a visitant registra’t gratis aquí: https://www.securityforum.es/registro/

També tornarà a tenir espai per panells d’experts, amb xerrades sobre transferència tecnològica entre les empreses i els professionals de la gestió, consultoria i instal·lació de solucions.

Els premis Security Forum 2017, dirigits a promoure la recerca, el desenvolupament i la innovació en la indústria de la seguretat, han recaigut enguany en la Universitat de Granada, en la categoria de R + D + I, i en Securitas Seguretat, com millor Projecte de Seguretat a Espanya.

Per la seva banda, el Congrés Security Fòrum servirà com a fòrum de discussió en el qual experts de primer nivell compartiran idees inspiradores per convertir-les en oportunitats de creixement. Un any més es dividirà novament en dues sessions diferenciades:

-Global Day: Aquesta primera jornada es centrarà en la seguretat global. Els assistents descobriran des d’un enfocament multidisciplinari temes i perfils de gran interès. Entre els aspectes que es tractaran en aquesta edició cal esmentar l’anàlisi de la comunicació no verbal i comportaments sospitosos; Les guerres del segle XXI, així com l’impacte de la tecnologia en la privacitat de la nostra vida quotidiana.

-Cyber ​​Day: El segon dia abordarà qüestions d’actualitat com la coordinació nacional davant la directiva NIS; la robustesa dels sistemes CCTV contra atacs cibernètics o la necessitat que una empresa compti amb un CISO en el seu organigrama. El reconegut expert Deepak Daswani tancarà les jornades amb una xerrada sobre pirateria informàtica i ciberseguretat.

Per conèixer el programa del Congrés, punxa en aquest enllaç: https://www.securityforum.es/#global-day