Security Forum celebrarà el 2018 la seva sisena edició. Un esdeveniment que s’ha posicionat com un referent en el sector de la seguretat gràcies als seus valors diferencials.

foto1

El millor aparador d’innovació on mostrar novetats i avanços tecnològics. Una oportunitat per generar negoci al voltant del mercat de la Seguretat.

Aquesta edició comptarà de nou a la zona d’exposició amb àrees de CTTV, integració de sistemes, seguretat física, seguretat lògica, prevenció i control d’incendis, control d’accessos, IP / XARXES.

Aquest any l’esdeveniment redobla la seva aposta per la innovació incorporant dos sectors professionals: Contact Center i Hoteleria. Visita: www.compartiendosinergias.com

foto3

El dimecres 30 de maig se celebrarà el GLOBAL DAY, dedicat a la seguretat global. Descobrirem des d’una visió multidisciplinar aspectes i perfils relacionats amb la seguretat de gran interès per als professionals de la seguretat.

El dijous 31 de maig se celebrarà el CIBER DAY, centrat en Ciberseguretat. Un escenari internacional per debatre sobre ciberdelictes i noves amenaces de la mà dels més importants experts en ciberseguretat.

A més el congrés comptarà amb la col·laboració de diferents entitats i professionals de reconegut prestigi en el sector de la ciberseguretat, assegurant l’alt nivell del programa.

foto2

Durant Security Forum se celebraran els Expert Panels, un fòrum de debat on les empreses presentaran les últimes tendències en tecnologia i debatran amb els professionals sobre les possibilitats d’aplicació en l’entorn empresarial.

Xerrades de transferència tecnològica entre les empreses que aporten solucions tecnològiques i els professionals de la gestió, consultoria i instal·lació de sistemes de seguretat.

DIES

PONENTS

EXPOSITORS DIRECTES

VISITANTS

Properament

Properament

És temps de compartir sinergies

Localización evento
Contact Forum
Security Forum
TecnoHotel Forum Logo

Premis

El 15 d’octubre es va obrir el termini de recepció dels premis Security Forum 2018, que pretenen promoure i potenciar la recerca, el desenvolupament i la innovació de la indústria de la seguretat a Espanya, a través del reconeixement als responsables de projectes actuals de recerca en matèria de seguretat, ia aquells projectes de caràcter significatiu executats, que puguin ser model i aparador internacional de lampli potencial de la nostra indústria

Edició 2017

informació pràctica

  • CCIB. Centre de Convencions Internacional de Barcelona. Plaça de Willy Brandt, 11-14 – 08019 – Barcelona.
  • Entrada per accés “A”. Des de plaça de Llevant, per zona de vianants (al costat de la plaça Leonardo da Vinci).
  • info@securityforum.es
  • 10:00h a 18:30 h
  • 30 i 31 de maig de 2018.
  • +34 914 768 000