Què és Security Forum?

Security Forum celebra el 2017 la seva cinquena edició. Un esdeveniment que s’ha posicionat com a referent en el sector de la seguretat gràcies als seus valors diferencials.

foto1El millor aparador d’innovació on mostrar novetats i avanços tecnològics. Una oportunitat per generar negoci al voltant del mercat de la Seguretat.

Aquesta edició comptarà de nou a la zona d’exposició amb àrees de CTTV, integració de sistemes, seguretat física, seguretat lògica, prevenció i control d’incendis, control d’accessos, IP / XARXES, …

foto3

Dimecres 17 de maig es celebrarà el GLOBAL DAY, dedicat a la seguretat global. Descobrirem des d’una visió multidisciplinar aspectes i perfils relacionats amb la seguretat de gran interès per als professionals de la seguretat.

El dijous 18 de maig se celebrarà el CIBER DAY, centrat en Ciberseguretat. Un escenari internacional per debatre sobre ciberdelictes i noves amenaces de la mà dels més importants experts en ciberseguretat.

A més el congrés comptarà amb la col·laboració de diferents entitats i professionals de reconegut prestigi en el sector de la ciberseguretat, assegurant l’alt nivell del programa.

foto2

Durant Security Forum se celebraran els Expert Panels, un fòrum de debat on les empreses presentaran les últimes tendències en tecnologia i debatran amb els professionals sobre les possibilitats d’aplicació en l’entorn empresarial.

Xerrades de transferència tecnològica entre les empreses que aporten solucions tecnològiques i els professionals de la gestió, consultoria i instal·lació de sistemes de seguretat.

DIES

PONENTS

EXPOSITORS DIRECTES

VISITANS

Ponents

Alguns dels ponents que participen en les anteriors edicions de Security Forum

George Mohler

Chief Data Officer PredPol

Doctor i professor de Matemàtiques i informàtica per la Universitat de Santa Bàrbara (Califòrnia), George Mohler és un dels científics pioners en patrullatge predictiu.

Chema Alonso

CDO of Telefónica

Doctor i llicenciat en Seguretat Informàtica per la URJC de Madrid i en Enginyeria Informàtica de Sistemes per la UPM. Chema Alonso és un dels més prestigiosos experts en seguretat informàtica.

Eloy Velasco

Judge

Llicenciat en Dret per la Universitat de Deusto, Eloy Velasco és el magistrat titular del Jutjat Central d’Instrucció Nº6 de l’Audiència Nacional. És un dels impulsors de l’articulat ciber del nou codi penal.

  Miguel Rego

  General Manager of INCIBE

  Director general de INCIBE de 2013 a 2016. Va estudiar Enginyeria Informàtica (Universitat Pontifícia de Salamanca), Màster en Auditories de Sistemes de la Informació (UPM), així com formació especialitzada en Seguretat Corporativa, Protecció del Patrimoni i Criptologia.

  José Cabrera

  Forensic psychiatrist

  Doctor en Medicina per la UCM i especialista en Psiquiatria i Medicina Legal i Forense. Autor de més de 60 llibres i innombrables treballs i articles, és un dels Psiquiatres Forenses més mediàtics, col·laborant habitualment com a expert en televisió, ràdio i fòrums acadèmics.

  Andrew Amery

  CEO R3S Global

  Actual CEO de la consultora de Seguretat R3S Global, Andrew Amery va ser el Director de Seguretat dels Jocs Olímpics de Londres 2012. Va ser pioner en la planificació de la seguretat inicial, impulsant un procés d’avaluació de riscos i conceptes innovadors de seguretat.

  Programa

  HoraActividad
  10:00Apertura de la exposición.Acreditación y entrega de documentación.
  10:30Apertura del congresoAcceso libre
  10:45Bienvenida
  11:00Acto de inauguraciónExcmo. Sr. D. José Antonio Nieto. Secretario de Estado de Seguridad.
  11:14PROGRAMA GLOBAL DAYAcceso Congresistas inscritos
  11:15El proyecto de Reglamento de Seguridad Privada: su tramitación; breve referencia a sus principales contenidos.Juan Antonio Puigserver. Secretario General Técnico. Ministerio del Interior.
  11:45Pausa. Café.
  12:15 Mesa debate: Vigilados por defectoAndrés Calvo. Inspector de datos. Agencia Española de Protección de Datos.
  Susana González. Abogado. Especialista en derecho tecnológico. Directora de Hiberus Legaltech & Cibersec en iberus tecnologías.
  Pablo San Emeterio. CSA & Innovation analyst en ElevenPaths
  Vicente Aguilera. Socio. Dtor. Departamento Auditoría. Internet Security Auditors.
  13:15Presentación Proyecto ganador del Premio Security Forum al mejor proyecto I+D+i en Seguridad en España.Sistema de detección de armas de fuego en vídeo en tiempo real.

  Universidad de Granada
  13:30Comunicación no verbal y análisis de conductas sospechosas como herramienta para el Director de Seguridad.Vicente Altemir. Director de inspección de Riesgos y Seguridad. Cirsa.
  14:00Pausa. Visita a la exposición
  16:00Presentación Proyecto ganador del Premio Security Forum al mejor proyecto de Seguridad en España.Securitas Location

  Jesús de la Mora. Director de Consultoría de Securitas Seguridad España.
  Diego Villegas. Jefe de Proyectos de Securitas Seguridad España.
  16:15Realidad virtual aplicada a SeguridadJosé Luis Navarro. CEO de Inmediastudio.
  16:45Mesa debate: Las nuevas guerras del siglo XXIJavier Mollá. Regional Security Manager para International SOS y Control Risks.
  Luis Serrano. Director del Área de Crisis en Llorente & Cuenca.
  Javier Fuentes. Director de Food Defense Soluciones.
  Joaquin Baumela. Director de Ibatech Tecnología.
  18:00Fin de la jornada. Visita a la exposición.
  HoraActividad
  10:00Apertura de la exposición
  10:30GDPR, CON LA LEY EN LOS TALONES. Cómo el cifrado ayuda a cumplir con el nuevo reglamento europeo de protección de datosOscar López. Sales Engineer de Sophos Iberia
  10:55 La robustez de los sistemas profesionales de CCTV frente a ciberataques.Roberto Otero. Technical Manager de Hikvision Spain.
  11:20La Ciberseguridad es un asunto demasiado serio como para dejárselo a los técnicos.Ricardo Cañizares. Director de consultoría de Eulen Seguridad.
  11:45Pausa. Café.
  12:10Mesa redonda: Ponga un CISO en su empresaGianluca D´Antonio. Presidente del ISMS Spain. CIO FCC Group.
  Eduardo Di Monte. Security & Business Continuity Director. AGBAR.
  Gonzalo Cuatrecasas. Representante de ISACA Barcelona.
  Carles Solé. CISO de Caixabank.
  Gonzalo Asensio. CISO del EURECAT.
  13:00Mesa debate: La coordinación nacional ante la directiva NIS.Joaquín Castellón. Director Operativo del Departamento de Seguridad Nacional.
  Fernando Sánchez. Director del Centro Nacional de Protección de Infraestructuras Críticas (CNPIC)
  Luis Jiménez. Subdirector General del CCN- CERT
  Carlos Gómez. Comandante del Mando Conjunto de Ciberdefensa
  Gema María Campillos. Subdirectora General de Servicios de la Sociedad de la Información. Secretaría de Estado para la Sociedad de la Información y la Agenda Digital.
  14:00Pausa. Visita a la exposición
  16:00Hacking & Cibesercurity for fun and profit.Deepak Daswani. Cybersecurity Expert. CyberSOC Academy Deloitte
  16:30Ciber-Ingeniería Social. Pon un Hacker en tu empresaIgnacio Rocamora. Analista Ciberseguridad, iSOC Manager. Techco Security.
  16:55Acto de clausuraHble. Sr. Jordi Jané. Conseller d´Interior de la Generalitat de Catalunya.
  17:30Fin de la jornada. Visita a la exposición.

  Superfície d'exposició

  Security Forum 2017 ja ha obert la cinquena convocatòria dels premis Security Forum, que pretenen promoure i potenciar la recerca, el desenvolupament i la innovació de la indústria de la seguretat a Espanya a través del reconeixement als responsables de projectes actuals de recerca en matèria de seguretat, i a aquells projectes executats i significatius que puguin ser model i aparador internacional de l’ampli potencial de la nostra indústria.

  Premis

  Edición 2017

  Galeria

  Galeria fotogràfica d’anteriors edicions de Security Forum

  Entitats Col·laboradores

  DSN Logo
  mossos-1
  mossos-2
  incibe

  Informació Pràctica

  • CCIB. Centre de Convencions Internacional de Barcelona. Plaça de Willy Brandt, 11-14 – 08019 – Barcelona.
  • Entrada per accés “A”. Des de plaça de Llevant, per zona de vianants (al costat de la plaça Leonardo da Vinci).
  • info@securityforum.es
  • 10:00h a 18:30 h
  • 17 i 18 de maig de 2017.
  • +34 914 768 000