Security Forum celebrarà el 2019 la seva setena edició. Un esdeveniment que s’ha posicionat com un referent en el sector de la seguretat gràcies als seus valors diferencials.

Security Forum és un esdeveniment que se celebra al costat de Contact Fòrum i TecnoHotel Fòrum. Más información aquí.

El millor aparador d’innovació on mostrar novetats i avenços tecnològics. Una oportunitat per generar negoci al voltant del mercat de la Seguretat.

Aquesta edició comptarà de nou en la zona d’exposició amb àrees de CTTV, integració de sistemes, seguretat física, seguretat lògica, prevenció i control d’incendis, control d’accessos, IP / XARXES.

L’esdeveniment mantindrà el seu compromís amb la innovació mantenint la presència dels sectors professionals de Atenció al Cliente i Tecnología Hotelera.

El dimarts 28 de maig estarà dedicat a la seguretat global. Descobrirem des d’una visió multidisciplinar aspectes i perfils relacionats amb la seguretat de gran interès per als professionals de la seguretat.

El dimecres 29 de maig estarà centrat en Ciberseguretat. Un escenari internacional per debatre sobre ciberdelictes i noves amenaces de la mà dels més importants experts en ciberseguretat.

A més el congrés comptarà amb la col·laboració de diferents entitats i professionals de reconegut prestigi en el sector de la ciberseguretat, assegurant l’alt nivell del programa.

foto2

Durant Security Forum se celebraran els Expert Panels, un fòrum de debat on les empreses presentaran les últimes tendències en tecnologia i debatran amb els professionals sobre les possibilitats d’aplicació en l’entorn empresarial.

Xerrades de transferència tecnològica entre les empreses que aporten solucions tecnològiques i els professionals de la gestió, consultoria i instal·lació de sistemes de seguretat.

Video 2018

DIES

PONENTS

EXPOSITORS DIRECTES

VISITANTS

Àrea d'exposició

Informació pràctica

  • CCIB. Centro de Convenciones Internacional de Barcelona. Plaza de Willy Brandt, 11-14 – 08019 – Barcelona.
  • Entrada per accés “A”. Des plaça de Llevant per zona de vianants (al costat de Plaça Leonardo da Vinci).
  • info@securityforum.es
  • 10:00h a 18:30 h
  • 28 y 29 de mayo de 2019.
  • +34 914 768 000

Mapa de la ubicació

Empty. Edit page to add content here.